Změna v programové nabídce IPTV

Jak jste si určitě sami všimli, během července nastal problém s vysíláním kanálu SPORT5 ze strany provozovatele, který poté tento kanál přestal zcela vysílat. Z tohoto důvodu byl program z tv programové nabídky vyřazen.

Nemilou změnou bude i ukončení distribuce dalších 3 tv kanálů ke 31.12.2023, a to opět ze strany jejich provozovatelů, kteří si tímto krokem optimalizují své portfolio lineárních tv kanálů v regionu České a Slovenské republiky. Jedná se konkrétně o kanály CBS Reality, Discovery Science a DTX.

Aby diváci neutrpěli velkou ztrátu z úbytku programového obsahu ve vysílání naší IPTV, byla dojednána náhrada od 1.1.2024 prémiový přírodovědný kanál špičkové kvality – BBC Earth HD zaměřený na dokumenty od nejmenšího tvora pod mikroskopem až po neomezený vesmír. Kanál je plně v češtině a vysílá 24/7.

Programovou novinkou je i speciální kanál Yachting TV, který zatím vysíláme v testovacím módu. Jak již název napovídá, bude tento program přinášet exkluzivní obsah především pro milovníky tohoto krásného životního stylu z oblasti yachtingu.

Další změny v nabídce přijdou po novém roce. Tým Kabel1.